Skip to main content

Vacatures

Het Federaal Wetenschapsbeleid, beter bekend als Belspo, werft 7 algemeen directeurs (m/v/x) aan voor zijn federale wetenschappelijke instellingen om dynamische projecten uit te dragen en samen de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Belspo vormt één van de belangrijkste actoren van het wetenschappelijk onderzoek in België, met een aandeel van 30% van het totale budget dat door de verschillende Belgische overheden in onderzoek wordt geïnvesteerd voor een brede expertise op zeer uiteenlopende gebieden.

Ontdek hier 7 vacatures algemeen directeur van een Federale Wetenschappelijke Instelling

Deadline voor sollicitaties

Een strategische visie ontwikkelen voor het BIRA en de uitvoering coördineren van het strategisch plan en de operationele plannen teneinde de aan het BIRA opgedragen opdrachten voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren, en, bij te dragen aan het realiseren van de strategische visie en-doelstellingen van de POD Wetenschapsbeleid in zijn geheel.

Selectieprocedure via Selor: volledige vacature Algemeen directeur BIRA

Deadline voor sollicitaties

Je wenst een observatiestage te volgen op het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie (BIRA)? Afhankelijk van de beschikbaarheden van de verschillende teams kunnen we u een individueel programma voorstellen. Stuur het volgende naar het e-mailadres stage-ae…

Spontaan solliciteren voor administratieve en technische functies bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Ruimte-Aeronomie kan niet. Alle openstaande betrekkingen worden bekendgemaakt en ingevuld via SELOR, het selectiebureau van de Federale overheid.

  1. Kijk in de vacaturelijst hierboven of er een openstaande vacature is voor een doctoraat. OF
  2. Stuur uw spontane sollicitatie (met CV, korte beschrijving van uw ambities en motivatie) naar hr-ae@aeronomie.be. Als we u een kans kunnen bieden, zal de betrokken afdeling u contacteren.